Vdekja misterioze e ministrit, Lukashenko me paranoja, ndërron stafin e kuzhinës

Publikuar më: 28/11/2022, ora 15:21

Vdekja misterioze e ministrit, Lukashenko me paranoja, ndërron stafin e kuzhinës

Publikuar më: 28/11/2022, ora 15:21

Mesazhi rus duket se ka mbërritur në destinacion e duhur në Bjellorusi. Mediat lokale, ato të Moskës dhe ato ndërkombëtare raportojnë se lideri bjellorus Aleksandër Lukashenko, urdhëroi ndryshimin e të gjithë stafit të tij dhe njerëzve që e rrethonin. Kjo vjen pas vdekjes misterioze të ministrit të jashtëm, Vladimir Makei, dhe dyshimeve të forta, të pakonfirmuara, se ai është helmuar.

Vdekja misterioze e ministrit, Lukashenko me paranoja, ndërron stafin e kuzhinës

Publikuar më: 28/11/2022, ora 15:21

Mesazhi rus duket se ka mbërritur në destinacion e duhur në Bjellorusi. Mediat lokale, ato të Moskës dhe ato ndërkombëtare raportojnë se lideri bjellorus Aleksandër Lukashenko, urdhëroi ndryshimin e të gjithë stafit të tij dhe njerëzve që e rrethonin. Kjo vjen pas vdekjes misterioze të ministrit të jashtëm, Vladimir Makei, dhe dyshimeve të forta, të pakonfirmuara, se ai është helmuar.