Vdekshmëria nga koronavirusi në Shqipëri, Dasho: Është e lartë pasi testojmë shumë pak

Specialisti i Shëndetit publik Erion Dasho ishte i ftuar në Ditarin e mbrëmjes në A2 ku foli në lidhje me fazën ku ndodhet pandemia e koronavirusit në Shqipëri dhe në botë.

Ai dha detaje për vendimin e Bashkimit Europian, i cili e konsideron Shqipërinë si një shtet me situatë të qëndrueshme me virusin dhe për këtë arsye i ka mbyllur dhe kufijtë.