Veliaj në A2 CNN: Kullat, lejet e ndërtimit, premtimet e mbajtura dhe ato të mbetura

Përditësuar më: 17/5/2019, ora 13:44

Veliaj në A2 CNN: Kullat, lejet e ndërtimit, premtimet e mbajtura dhe ato të mbetura

Përditësuar më: 17/5/2019, ora 13:44

I ftuar në A2 CNN kryebashkiaku i Tiranës Erion Veliaj, tashmë edhe zyrtarisht kandidati i PS-së në zgjedhjet vendore, flet për projektet e bashkisë, për kandidatët që pret të ketë përballë më 30 qershor, dhe për kritikat ndaj tij.

Veliaj në A2 CNN: Kullat, lejet e ndërtimit, premtimet e mbajtura dhe ato të mbetura

Përditësuar më: 17/5/2019, ora 13:44

I ftuar në A2 CNN kryebashkiaku i Tiranës Erion Veliaj, tashmë edhe zyrtarisht kandidati i PS-së në zgjedhjet vendore, flet për projektet e bashkisë, për kandidatët që pret të ketë përballë më 30 qershor, dhe për kritikat ndaj tij.