Veliaj nis fushatën me fëmijët: Opozita e dhunshme me fëmijëri të dëshpëruar

Erion Veliaj nis fushatën për të drejtuar Bashkinë e Tiranës edhe për një mandat të dytë.

Veliaj ka zhvilluar një konferencë dedikuar projekteve për fëmijët. Duke shfrytëzuar aktivitetin, kandidati socialist ka sulmuar opozitën dhe drejtuesit e saj për politika të dhunshme, që sipas Veliajt, janë shenjë e një fëmijërie të dëshpëruar.