Veliaj për mungesën e ujit: Avari në rrjet

Pas një vere të gjatë pa ujë, Tirana vijon të ketë mungesa në furnizim. Por për kryetarin e bashkisë Erion Veliaj problemi ka kaluar dhe se sipas tij, gjithçka ka ardhur për shkak të një avarie nga rrëshqitja e dherave në rrjetin e Bovillës.