Velipoja më e frekuentuar se jugu, pushuesit pëlqejnë klimën dhe çmimet e shërbimeve

Publikuar më: 17/7/2022, ora 13:32

Velipoja më e frekuentuar se jugu, pushuesit pëlqejnë klimën dhe çmimet e shërbimeve

Publikuar më: 17/7/2022, ora 13:32

Ndryshe nga plazhet e jugut, ato të Velipojës në veriperëndim të vendit, duket se në mes të sezonit veror, janë më të frekuentuar nga pushuesit. Dhe kjo duket jo vetëm nga fluksi i njerëzve, por pohohet edhe nga vetë administratorët e plazheve dhe hoteleve në bregdetin e Velipojës.

Velipoja më e frekuentuar se jugu, pushuesit pëlqejnë klimën dhe çmimet e shërbimeve

Publikuar më: 17/7/2022, ora 13:32

Ndryshe nga plazhet e jugut, ato të Velipojës në veriperëndim të vendit, duket se në mes të sezonit veror, janë më të frekuentuar nga pushuesit. Dhe kjo duket jo vetëm nga fluksi i njerëzve, por pohohet edhe nga vetë administratorët e plazheve dhe hoteleve në bregdetin e Velipojës.