Veliu: Jam krenar për punën time. Falënderoj kryeministrin, më mbështeti nga dita e parë

Ardi Veliu tha se është krenar për punën e bërë prej tij dhe efektivëve të Policisë së Shtetit në 4 vitet e drejtuara prej tij. Në fjalën e tij në ceremoninë e dorëzimit të detyrës te drejtori i ri, Gledis Nano, Veliu renditi arritjet e Policisë nën drejtimin e tij, si menaxhimi i krizës së tërmetit, protestave apo pandemisë.