Vëmendja te fuqia punëtore, rritja e pagave po shtyn të rinjtë të arsimohen në Hoteleri-Turizëm

Publikuar më: 1/9/2023, ora 16:40

Vëmendja te fuqia punëtore, rritja e pagave po shtyn të rinjtë të arsimohen në Hoteleri-Turizëm

Publikuar më: 1/9/2023, ora 16:40

Bumi i turistëve këtë vit, nxori si kurrë më parë në pah mungesën e fuqisë punëtore dhe veçanërisht asaj të kualifikuar. Sipërmarrjet nga Velipoja në Sarandë iu përgjigjën problemit duke rritur pagat për kamerierët banakierët e thuajse të gjitha pozicionet e tjera.

Vëmendja te fuqia punëtore, rritja e pagave po shtyn të rinjtë të arsimohen në Hoteleri-Turizëm

Publikuar më: 1/9/2023, ora 16:40

Bumi i turistëve këtë vit, nxori si kurrë më parë në pah mungesën e fuqisë punëtore dhe veçanërisht asaj të kualifikuar. Sipërmarrjet nga Velipoja në Sarandë iu përgjigjën problemit duke rritur pagat për kamerierët banakierët e thuajse të gjitha pozicionet e tjera.