“Vendet kandidate të dyfishojnë punën”, KE konfirmon qëndrimin: Në BE vetëm me plotësim kushtesh

Publikuar më: 7/9/2023, ora 15:48

“Vendet kandidate të dyfishojnë punën”, KE konfirmon qëndrimin: Në BE vetëm me plotësim kushtesh

Publikuar më: 7/9/2023, ora 15:48

Anëtarësimi i vendeve kandidate në Bashkimin Europian nuk do të bëhet pa plotësimin e kushteve të vendosura dhe përcaktuara qartë. Kështu konfirmojnë nga Komisioni Europian që mirëpresin tentativat për përshpejtimin e procesit të zgjerimit, duke rekomanduar se për këtë duhet një punë e dyfishtë nga te dyja palët.

“Vendet kandidate të dyfishojnë punën”, KE konfirmon qëndrimin: Në BE vetëm me plotësim kushtesh

Publikuar më: 7/9/2023, ora 15:48

Anëtarësimi i vendeve kandidate në Bashkimin Europian nuk do të bëhet pa plotësimin e kushteve të vendosura dhe përcaktuara qartë. Kështu konfirmojnë nga Komisioni Europian që mirëpresin tentativat për përshpejtimin e procesit të zgjerimit, duke rekomanduar se për këtë duhet një punë e dyfishtë nga te dyja palët.