Vendi ku zhvillohen gara ekstreme me triçikël

Emocionet më të mëdha në garat e mjeteve motorike zakonisht vijnë nga Formula 1, MotoGP apo Rally, por në Sri Lanka zhvilloht një garë që ka brenda aq shumë të papritura dhe emocione. Skuadra me nga dy persona garojnë mbi triçikël për të fituar garën më të jashtëzakonshme, që zhvillohet në rrugë të pashtruara, në mes të xhunglës dhe në faqe kodrash.