“Vendi më i varfër në Europë ka paguar 3 milionë euro kompensim për deputetë që shkojnë e vijnë”

“Po i them sot qytetarëve shqiptare, ne jemi sot vendi më i varfër në Europë, duke hequr Moldavinë që rastësisht është Europë dhe vendi më i varfër në Europë ka paguar deri tani rreth 3 milionë euro kompensim për deputetë që shkojnë dhe vijnë. Ne do të paguajmë edhe rreth 1 milion euro për këta që i patëm deputetë tani, pasi do të marrin 2-3 trajtim parlamentar, edhe pension suplementar. Është një kosto e jashtëzakonshme në vendin më të varfër të Europës. Këta njerëz, me një të rënë të lapsit, e quajnë ngjarje historike kapjen e një kryetari bashkie që doli nga përgjigjet se i paska dhënë karburant falas çunit dhe nuk merren me 3-4 milionë euro që me një firmë dhe me shkatërrimin e konceptit të parlamentit”.