Vendi me Kod të ri Zgjedhor, a garantojnë ndryshimet zgjedhje të lira dhe të barabarta?

Premto Gogo, përfaqësues i Koalicionit për Reforma, Integrim dhe Institucione të Konsoliduara, ishte i ftuar në A2, nga ku foli për miratimin në Kuvend të ndryshimeve në Kodin Zgjedhor.