Vendimet e gjykatës, arrest me burg për vrasjet në Elbasan dhe Pogradec

Gjykata e Pogradecit ka vendosur masën e sigurisë arrest në burg për 44-vjeçarin Olsi Çekiçi, i cili ekzekutoi me thikë mbrëmjen e së enjtes në Buçimas nënën e tij 70 vjeçare Firdes Çekiçi