Vendimet e qeverisë, subvencion për prodhuesit e grurit, pushime për dhuruesit e gjakut

Publikuar më: 29/7/2022, ora 17:24

Vendimet e qeverisë, subvencion për prodhuesit e grurit, pushime për dhuruesit e gjakut

Publikuar më: 29/7/2022, ora 17:24

Në kuadër të sensibilizimit dhe ndihmës ndaj personave të prekur nga sëmundja e talasemisë, Qeveria parashikon të japë dy ditë pushim të paguar për punonjësit e administratës që dhurojnë gjak. Në mbledhjen e Këshillit të Ministrave kaloi edhe akti tjetër që synon që të subvencionojë fermerët shqiptar që mbjellin grurë.

Vendimet e qeverisë, subvencion për prodhuesit e grurit, pushime për dhuruesit e gjakut

Publikuar më: 29/7/2022, ora 17:24

Në kuadër të sensibilizimit dhe ndihmës ndaj personave të prekur nga sëmundja e talasemisë, Qeveria parashikon të japë dy ditë pushim të paguar për punonjësit e administratës që dhurojnë gjak. Në mbledhjen e Këshillit të Ministrave kaloi edhe akti tjetër që synon që të subvencionojë fermerët shqiptar që mbjellin grurë.