Vendimi i SHBA për Berishën ‘non grata’ nuk është i konsoliduar, Bumçi: BE nuk e ka izoluar

Publikuar më: 10/6/2022, ora 21:53

Vendimi i SHBA për Berishën ‘non grata’ nuk është i konsoliduar, Bumçi: BE nuk e ka izoluar

Publikuar më: 10/6/2022, ora 21:53

Për ish-ministrin e Jashtëm, Aldo Bumçi, shpallja ‘non grata’ e Sali Berishës nuk ishte një vendimi i konsoliduar nga Shtetet e Bashkuara, duke hedhur idenë se ai mund të ndryshohet nga një administratë tjetër. Sipas Bumçit, zëdhënësi i DASH e ka pranuar se vendimi për ish-kryeministrin është bazuar në mediat dhe të dhënat nga qeveria shqiptare. Gjithashtu, ish ministri përmendi dhe rastin e një kongresmeni, i cili ka thënë më herët se ka kërkuar informacion për dosjen Berisha dhe se nuk ka marrë.

Vendimi i SHBA për Berishën ‘non grata’ nuk është i konsoliduar, Bumçi: BE nuk e ka izoluar

Publikuar më: 10/6/2022, ora 21:53

Për ish-ministrin e Jashtëm, Aldo Bumçi, shpallja ‘non grata’ e Sali Berishës nuk ishte një vendimi i konsoliduar nga Shtetet e Bashkuara, duke hedhur idenë se ai mund të ndryshohet nga një administratë tjetër. Sipas Bumçit, zëdhënësi i DASH e ka pranuar se vendimi për ish-kryeministrin është bazuar në mediat dhe të dhënat nga qeveria shqiptare. Gjithashtu, ish ministri përmendi dhe rastin e një kongresmeni, i cili ka thënë më herët se ka kërkuar informacion për dosjen Berisha dhe se nuk ka marrë.