Vendoret një “6 Mars” i dytë? Baçi: Derisa e drejta të shkojë te i zoti nuk rrimë dot pa hyrë në zgjedhje

Publikuar më: 6/3/2023, ora 21:44

Vendoret një “6 Mars” i dytë? Baçi: Derisa e drejta të shkojë te i zoti nuk rrimë dot pa hyrë në zgjedhje

Publikuar më: 6/3/2023, ora 21:44

Të dyja palët e Partisë Demokratike i janë drejtuar KQZ-së për t’u regjistruar në Zgjedhje dhe mundësia që të përsëritet një “6 Mars” i dytë duket më e realizueshme se kurrë. Këtë mendim ndajnë të ftuarit mbrëmjen e kësaj të hëne në “Debat” në A2 CNN.

Vendoret një “6 Mars” i dytë? Baçi: Derisa e drejta të shkojë te i zoti nuk rrimë dot pa hyrë në zgjedhje

Publikuar më: 6/3/2023, ora 21:44

Të dyja palët e Partisë Demokratike i janë drejtuar KQZ-së për t’u regjistruar në Zgjedhje dhe mundësia që të përsëritet një “6 Mars” i dytë duket më e realizueshme se kurrë. Këtë mendim ndajnë të ftuarit mbrëmjen e kësaj të hëne në “Debat” në A2 CNN.