Vendparkimet në Tiranë, qytetarët: Shtrenjtë dhe të kufizuara – A2

Vendparkimet në Tiranë, qytetarët: Shtrenjtë dhe të kufizuara

Qytetarët shprehen se është shumë e vështirë për të gjetur vend parkime në Tiranë. Sipas tyre një nga problemet është planifikimi urban, ndërsa parkimi publik me pagesë është shumë i shtrenjtë për xhepat e tyre. Të pyetur nga A2 CNN, qytetarët mendojnë se duhen shtuar vendet e parkimit.