Venecia dhe opozita parlamentare, Hajdari e Gjoni: Na bënë pyetje politike për krizën – A2

Venecia dhe opozita parlamentare, Hajdari e Gjoni: Na bënë pyetje politike për krizën

Pas takimit të zhvilluar me përfaqësuesit e opozitës jashtëparlamentare Bylykbashi dhe Gjosha, delegacioni i Komisionit të Venecias ka vijuar agjendën me deputetët e opozitës aktuale në Kuvend, Rudina Hajdari dhe Ralf Gjoni.

Në takimin me përfaqësuesit e opozitës parlamentare, të deleguarit e Venecias kanë dashur të mësojnë më shumë rreth krizës politike.