“Venecia”, Manja e Bylykbashi “përplasen” në A2 News – A2

“Venecia”, Manja e Bylykbashi “përplasen” në A2 News

Mazhoranca dhe opozita e lexojnë sipas këndvështrimit të tyre raportin e Venecias. Për A2 News, Ulsi Manja, kreu i komisionit të ligjeve deklaron se tashmë ligji i dekriminalizimit po jep rezultatet e tij, ndërsa Oerd Bylykbashi, deputeti i PD, thotë se Venecia pranon se mazhoranca është e lidhur me krimin.