“Venecia” në Tiranë, opinion për antishpifjen dhe Gjykatën Kushtetuese

Një delegacion i Komisionit të Venecias do të mbërrijë sot në Tiranë, ku nga nesër do të ketë disa takime në lidhje me ligjin antishpifje.