“Veprojmë me tru, jo me zemër”, Kremlini tregon se kur i lejohet të përdorë armët bërthamore

Publikuar më: 3/10/2022, ora 15:56

“Veprojmë me tru, jo me zemër”, Kremlini tregon se kur i lejohet të përdorë armët bërthamore

Publikuar më: 3/10/2022, ora 15:56

Rusia bën një hap pas nga përdorimi i armëve bërthamore në Ukrainë. Zëdhënësi i Kremlinit, Dmitry Peskov, iu përgjigj kërkesës së liderit çeçen, Ramazan Kadyrov, duke këshilluar që në këtë situatë duhet përdorur më shumë truri dhe zëri i arsyes dhe jo emocionet.

“Veprojmë me tru, jo me zemër”, Kremlini tregon se kur i lejohet të përdorë armët bërthamore

Publikuar më: 3/10/2022, ora 15:56

Rusia bën një hap pas nga përdorimi i armëve bërthamore në Ukrainë. Zëdhënësi i Kremlinit, Dmitry Peskov, iu përgjigj kërkesës së liderit çeçen, Ramazan Kadyrov, duke këshilluar që në këtë situatë duhet përdorur më shumë truri dhe zëri i arsyes dhe jo emocionet.