Vera dhe aksidentet, shifrat: Mbi 16 mijë masa administrative vetëm javën e parë të korrikut

Publikuar më: 11/7/2022, ora 10:00

Vera dhe aksidentet, shifrat: Mbi 16 mijë masa administrative vetëm javën e parë të korrikut

Publikuar më: 11/7/2022, ora 10:00