Vera dhe palestra, mentaliteti mbi fizikun është përmirësuar

Publikuar më: 3/6/2022, ora 09:30

Vera dhe palestra, mentaliteti mbi fizikun është përmirësuar

Publikuar më: 3/6/2022, ora 09:30

I ftuar në Dita Jonë, instruktori i fitnesit Dori Gjergji.