Vera me naftën më të shtrenjtë, karburanti “djeg” më shumë se plazhi këtë vit

Publikuar më: 3/8/2022, ora 13:56

Vera me naftën më të shtrenjtë, karburanti “djeg” më shumë se plazhi këtë vit

Publikuar më: 3/8/2022, ora 13:56

Pushimet këtë vit janë më të shtrenjta dhe nafta është një nga arsyet kryesore, pasi ndikon kudo: nga transporti e deri tek ushqimet.