Vera pa muzikë, ndikimi tek artistët

Gazetarja Luela Myftari, e ftuar në Dita Jonë, foli për librat e Arshi Pipës, të cilat mbeten ende të censuruar në vendin tonë. Po ashtu, u diskutua dhe për ndikimin ekonomik që ndalimi i muzikës ka pasur mbi artistët gjatë kësaj vere.