Verë e thatë dhe e gjatë, mesi i gushtit me rreshje

Publikuar më: 7/8/2022, ora 12:17

Verë e thatë dhe e gjatë, mesi i gushtit me rreshje

Publikuar më: 7/8/2022, ora 12:17

Edhe kjo verë do të jetë e gjatë dhe shumë e nxehtë. Temperaturat e larta do të na shoqerojnë deri në shtator, duke e bërë vjeshtën një stinë në zhdukje.

Verë e thatë dhe e gjatë, mesi i gushtit me rreshje

Publikuar më: 7/8/2022, ora 12:17

Edhe kjo verë do të jetë e gjatë dhe shumë e nxehtë. Temperaturat e larta do të na shoqerojnë deri në shtator, duke e bërë vjeshtën një stinë në zhdukje.