Verë pa libra… Fëmijët, dikur miq me leximin, sot të varur nga telefoni – A2

Verë pa libra… Fëmijët, dikur miq me leximin, sot të varur nga telefoni

Pushimeve u erdhi fundi. E nëse të rriturit bëjnë bilancin e shpenzimeve, fëmijët kanë të tjera llogari. Në ditët e mbetura, para fillimit të shkollës, një pjesë e tyre tregojnë për vendet që vizituan, plazhet dhe argëtimin në ditët e nxehta.