“Vetë kriza është në krizë”, Kikia: Të reformohet sistemi zgjedhor, të zhduken listat e mbyllura

Analisti dhe gazetari Mentor Kikia ishte i ftuar në Ditarin e orës 09:00. Ai u shpreh se në situatën ku ka shkuar vendi zgjidhja është reformimi i sistemit zgjedhor.