Vetëm 3 kilometra nga Durrësi, plazhi i Kallmit, i lënë në harresë nga pushteti vendor

Plazhi i Kallmit ndodhet vetëm pak kilometra larg qytetit të Durrësit. Turistët që duan ta vizitojnë shtohen nga viti në vit, por mungesa e investimeve nga pushtetit vendor ka bërë që turistët e huaj dhe shqiptarë të kalojnë më shumë vështirësi në rrugët e paasfaltuara për vizituar këtë plazh, duke mos menduar të kthehen sërish.