Vetëm gjysma e fermerëve morën naftë pa taksa, nuk mjafton fondi

Publikuar më: 12/7/2022, ora 15:24

Vetëm gjysma e fermerëve morën naftë pa taksa, nuk mjafton fondi

Publikuar më: 12/7/2022, ora 15:24

Vetëm gjysma e fermerëve aplikantë përfituan naftë pa taksa. Sipas të dhënave nga Agjencia për Zhvillim Bujqësor dhe Rural rezulton se janë miratuar kërkesat e rreth 26 mijë fermerëve, nga 49 mijë e 700 që aplikuan në total.

Vetëm gjysma e fermerëve morën naftë pa taksa, nuk mjafton fondi

Publikuar më: 12/7/2022, ora 15:24

Vetëm gjysma e fermerëve aplikantë përfituan naftë pa taksa. Sipas të dhënave nga Agjencia për Zhvillim Bujqësor dhe Rural rezulton se janë miratuar kërkesat e rreth 26 mijë fermerëve, nga 49 mijë e 700 që aplikuan në total.