“Vetëm një koncesion do të doja të hiqja”, Rama: Ne jemi “jep sa të mundësh”, ju jeni “kap çfarë të kapësh”

Publikuar më: 15/11/2021, ora 12:12

“Vetëm një koncesion do të doja të hiqja”, Rama: Ne jemi “jep sa të mundësh”, ju jeni “kap çfarë të kapësh”

Publikuar më: 15/11/2021, ora 12:12

Kryeministri Edi Rama tha gjatë diskutimit për buxhetin e vitit 2022 se do të donte të hiqte vetëm një koncesion të përfshirë në draft, atë të skanimit në dogana. Ai e quajti PS dhe PD dy civilizime të ndryshme, ku njëra lufton për qytetarët, kurse tjetra për KÇK-në..

“Vetëm një koncesion do të doja të hiqja”, Rama: Ne jemi “jep sa të mundësh”, ju jeni “kap çfarë të kapësh”

Publikuar më: 15/11/2021, ora 12:12

Kryeministri Edi Rama tha gjatë diskutimit për buxhetin e vitit 2022 se do të donte të hiqte vetëm një koncesion të përfshirë në draft, atë të skanimit në dogana. Ai e quajti PS dhe PD dy civilizime të ndryshme, ku njëra lufton për qytetarët, kurse tjetra për KÇK-në..