“Vetëm një rast vdekje e justifikonte”, Arifi komenton vonesën e Kurtit në takim

Publikuar më: 5/6/2023, ora 23:48

“Vetëm një rast vdekje e justifikonte”, Arifi komenton vonesën e Kurtit në takim

Publikuar më: 5/6/2023, ora 23:48

Dritëro Arifi, profesor i shkencave politike, foli në Ditarin e orës 23:00 në A2 CNN për situatën e tensionuar mes Kosovës dhe Serbisë.

“Vetëm një rast vdekje e justifikonte”, Arifi komenton vonesën e Kurtit në takim

Publikuar më: 5/6/2023, ora 23:48

Dritëro Arifi, profesor i shkencave politike, foli në Ditarin e orës 23:00 në A2 CNN për situatën e tensionuar mes Kosovës dhe Serbisë.