Vetëprodhuesit e energjisë, teprica do të blihet nga shteti brenda këtij viti

Publikuar më: 22/9/2022, ora 15:53

Vetëprodhuesit e energjisë, teprica do të blihet nga shteti brenda këtij viti

Publikuar më: 22/9/2022, ora 15:53

Bizneset që instalojnë panele diellore për të vetëprodhuar energji elektrike do të kompensohen për tepricën që hedhin në rrjet. Zëvendësministri i Infrastrukturës dhe Energjisë, Ilir Bejtja, deklaroi për A2 CNN, se ndryshimet e nevojshme për të zgjidhur këtë ngërç të kërkuar prej vitesh nga sipërmarrja, do të realizohen brenda këtij viti.

Vetëprodhuesit e energjisë, teprica do të blihet nga shteti brenda këtij viti

Publikuar më: 22/9/2022, ora 15:53

Bizneset që instalojnë panele diellore për të vetëprodhuar energji elektrike do të kompensohen për tepricën që hedhin në rrjet. Zëvendësministri i Infrastrukturës dhe Energjisë, Ilir Bejtja, deklaroi për A2 CNN, se ndryshimet e nevojshme për të zgjidhur këtë ngërç të kërkuar prej vitesh nga sipërmarrja, do të realizohen brenda këtij viti.