Vetëvendosje bojkoton seancën, opozita me akuza për qeverinë: I latë nxënësit pa libra

Publikuar më: 4/9/2023, ora 18:00

Vetëvendosje bojkoton seancën, opozita me akuza për qeverinë: I latë nxënësit pa libra

Publikuar më: 4/9/2023, ora 18:00

Sesioni i ri parlamentar në Kosovë nisi me një dështim. Deputetët e Lëvizjes Vetëvendosje bojkotuan seancën e jashtëzakonshme ku duhej të diskutohej për sigurimin e teksteve shkollore për nxënësit e arsimit fillor dhe të mesëm. Pavarësisht mungesës së kuorumit, opozitës iu dha mundësia që të shprehte qëndrimin në foltoren e kuvendit.

Vetëvendosje bojkoton seancën, opozita me akuza për qeverinë: I latë nxënësit pa libra

Publikuar më: 4/9/2023, ora 18:00

Sesioni i ri parlamentar në Kosovë nisi me një dështim. Deputetët e Lëvizjes Vetëvendosje bojkotuan seancën e jashtëzakonshme ku duhej të diskutohej për sigurimin e teksteve shkollore për nxënësit e arsimit fillor dhe të mesëm. Pavarësisht mungesës së kuorumit, opozitës iu dha mundësia që të shprehte qëndrimin në foltoren e kuvendit.