Vetëvendosje dhe LDK, ende pa marrëveshje për qeverinë në Kosovë

Në lidhje të drejtpërdrejtë me studion e “Ditari” në A2 ishte Arbërie Nagavci, anëtarja e Vetëvendosjes dhe “de facto” nënkryetarja e Kuvendit të Kosovës.