Vetëvendosje pa asnjë komunë, Kurti: fitojmë në balotazh

Përditësuar më: 18/10/2021, ora 18:00

Vetëvendosje pa asnjë komunë, Kurti: fitojmë në balotazh

Përditësuar më: 18/10/2021, ora 18:00

Vetëvendosje nuk fitoi asnjë komunë në raundin e dytë të zgjedhjeve lokale, por do të garojë në balotazh për 12 komuna. Kryeministri Albin Kurti u shpreh i kënaqur me rezultatat dhe tha se ishin parti e parë në nivel komunal.

Vetëvendosje pa asnjë komunë, Kurti: fitojmë në balotazh

Përditësuar më: 18/10/2021, ora 18:00

Vetëvendosje nuk fitoi asnjë komunë në raundin e dytë të zgjedhjeve lokale, por do të garojë në balotazh për 12 komuna. Kryeministri Albin Kurti u shpreh i kënaqur me rezultatat dhe tha se ishin parti e parë në nivel komunal.