Vetëvrasja në komisariat, arrestohen 3 efektivë. Babai: Më thanë do ta sjellim djalin

Publikuar më: 5/5/2022, ora 16:06

Vetëvrasja në komisariat, arrestohen 3 efektivë. Babai: Më thanë do ta sjellim djalin

Publikuar më: 5/5/2022, ora 16:06

Tre punonjës policie u arrestuan lidhur me ngjarjen e rëndë në komisariatin e Kavajës ku një 31-vjeçar u vetëvra. Sipas agjencisë mbikëqyrjes policore i riu Ilvi Meta u vetëvra me lidhësen e bluzës që mbante veshur ndërsa për mosrespektim të procedurave të policisë dhe shpërdorim detyre në pranga ranë Bexhet Berberi, Rushit Kola dhe Petrit Brahimaj.

Vetëvrasja në komisariat, arrestohen 3 efektivë. Babai: Më thanë do ta sjellim djalin

Publikuar më: 5/5/2022, ora 16:06

Tre punonjës policie u arrestuan lidhur me ngjarjen e rëndë në komisariatin e Kavajës ku një 31-vjeçar u vetëvra. Sipas agjencisë mbikëqyrjes policore i riu Ilvi Meta u vetëvra me lidhësen e bluzës që mbante veshur ndërsa për mosrespektim të procedurave të policisë dhe shpërdorim detyre në pranga ranë Bexhet Berberi, Rushit Kola dhe Petrit Brahimaj.