Vetingu “i ri” në Polici, ish-drejtuesit janë skeptikë për ndryshimet e ligjit

Publikuar më: 12/9/2022, ora 16:37

Vetingu “i ri” në Polici, ish-drejtuesit janë skeptikë për ndryshimet e ligjit

Publikuar më: 12/9/2022, ora 16:37

Ndryshimet e reja në ligjin për vetingun nuk e kanë shuar skepticizmin e ish-funksionarëve të policisë, ndonëse vlerësohen si bazë e mirë për kontrollin e pasurisë, figurës dhe profesionalizimit të drejtuesve të organizatës.

Vetingu “i ri” në Polici, ish-drejtuesit janë skeptikë për ndryshimet e ligjit

Publikuar më: 12/9/2022, ora 16:37

Ndryshimet e reja në ligjin për vetingun nuk e kanë shuar skepticizmin e ish-funksionarëve të policisë, ndonëse vlerësohen si bazë e mirë për kontrollin e pasurisë, figurës dhe profesionalizimit të drejtuesve të organizatës.