Vetingu në drejtësi, Kushtetuesja “nuk përfill” gjyqtarët dhe prokurorët e shkarkuar

Publikuar më: 22/3/2023, ora 17:06

Vetingu në drejtësi, Kushtetuesja “nuk përfill” gjyqtarët dhe prokurorët e shkarkuar

Publikuar më: 22/3/2023, ora 17:06