Vetingu në drejtësi, mandati i skadon në qershor, KPK kërkon fonde shtesë

Publikuar më: 9/11/2021, ora 18:52

Vetingu në drejtësi, mandati i skadon në qershor, KPK kërkon fonde shtesë

Publikuar më: 9/11/2021, ora 18:52

Vetingu i gjyqtarëve dhe prokurorëve vijon të jetë temë e nxehtë në politikën shqiptare. Zgjatja e mandatit mbetet ende një dëshirë e mazhorancës dhe ndërkombëtarëve, ndërsa vetë Komisioni i Pavarur i Kualifikimit u paraqit në Komisionin e Ligjeve duke kërkuar para për të gjithë vitin buxhetor 2022.

Vetingu në drejtësi, mandati i skadon në qershor, KPK kërkon fonde shtesë

Publikuar më: 9/11/2021, ora 18:52

Vetingu i gjyqtarëve dhe prokurorëve vijon të jetë temë e nxehtë në politikën shqiptare. Zgjatja e mandatit mbetet ende një dëshirë e mazhorancës dhe ndërkombëtarëve, ndërsa vetë Komisioni i Pavarur i Kualifikimit u paraqit në Komisionin e Ligjeve duke kërkuar para për të gjithë vitin buxhetor 2022.