Vetingu në Kosovë, sfida për një gjyqësor të pastër dhe të drejtë

Publikuar më: 29/7/2022, ora 10:54

Vetingu në Kosovë, sfida për një gjyqësor të pastër dhe të drejtë

Publikuar më: 29/7/2022, ora 10:54

Jeton Hasani, nga Instituti i Kosovës për Drejtësi, foli për këtë sfidë të re në Ditarin e mëngjesit në A2 CNN.