Vetingu në polici, nevoja për një proces që ka ”fund” dhe ndërhyrjet në ligj

Vonesat në Vetingun e Policisë kanë bërë që deputetë të mazhorancës të kërkojnë ndërhyrje në ligj, por sipas ekspertëve vëmendje duhet t’i jepet komisionit të jashtëm të vlerësimit. Vetingu në radhët e uniformave blu po zgjatet pambarimisht, ndërsa diçka e tillë ndikon dhe në strukturën policore