Vetoja bullgare, Nesturi: Kjo situatë mund të sjellë zhvillime të paparashikuara

Publikuar më: 23/6/2022, ora 22:18

Vetoja bullgare, Nesturi: Kjo situatë mund të sjellë zhvillime të paparashikuara

Publikuar më: 23/6/2022, ora 22:18

Analisti Plator Nesturi, i ftuar në Absolut 4, foli për veton bullgare dhe Samitin e Brukselit.

Vetoja bullgare, Nesturi: Kjo situatë mund të sjellë zhvillime të paparashikuara

Publikuar më: 23/6/2022, ora 22:18

Analisti Plator Nesturi, i ftuar në Absolut 4, foli për veton bullgare dhe Samitin e Brukselit.