Vetoja e Bullgarisë ndaj integrimit, analistët: Së shpejti mund të arrihet marrëveshje

Përditësuar më: 5/1/2022, ora 15:05

Vetoja e Bullgarisë ndaj integrimit, analistët: Së shpejti mund të arrihet marrëveshje

Përditësuar më: 5/1/2022, ora 15:05

Maqedonia e Veriut dhe Bullgaria mund të arrijnë ujdi për zgjidhjen e mosmarrëveshjeve që po e mbajnë të bllokuar procesin e integrimit të Shkupit dhe Tiranës. Njohës të çështjeve ndërkombëtare i bazojnë pritshmëritë pozitive tek agjenda e qeverisë së re, që parashikon bisedime për bashkëpunimin ekonomik, infrastrukturën, kulturën, shëndetësinë dhe çështje të tjera që janë në interes të përbashkët.

Vetoja e Bullgarisë ndaj integrimit, analistët: Së shpejti mund të arrihet marrëveshje

Përditësuar më: 5/1/2022, ora 15:05

Maqedonia e Veriut dhe Bullgaria mund të arrijnë ujdi për zgjidhjen e mosmarrëveshjeve që po e mbajnë të bllokuar procesin e integrimit të Shkupit dhe Tiranës. Njohës të çështjeve ndërkombëtare i bazojnë pritshmëritë pozitive tek agjenda e qeverisë së re, që parashikon bisedime për bashkëpunimin ekonomik, infrastrukturën, kulturën, shëndetësinë dhe çështje të tjera që janë në interes të përbashkët.