Vetting në drejtësi, qeveria e Kosovës çon përpara procesin

Publikuar më: 13/10/2021, ora 17:16

Vetting në drejtësi, qeveria e Kosovës çon përpara procesin

Publikuar më: 13/10/2021, ora 17:16

Prokurorët dhe gjyqtarët në Kosovë do t’u nënshtrohen procesit të vetingut. Në mbledhjen e mbajtur të mërkurën qeveria miratoi draft-dokumentin për vettingun në drejtësi përmes të cilit synohet të forcohet sundimi i ligjit.

Vetting në drejtësi, qeveria e Kosovës çon përpara procesin

Publikuar më: 13/10/2021, ora 17:16

Prokurorët dhe gjyqtarët në Kosovë do t’u nënshtrohen procesit të vetingut. Në mbledhjen e mbajtur të mërkurën qeveria miratoi draft-dokumentin për vettingun në drejtësi përmes të cilit synohet të forcohet sundimi i ligjit.