Vetting-u në polici/ Kalon drejtori i Rendit Publik, 4 muaj pjesë e Sigurimit të Shtetit

Drejtori i Rendit dhe Sigurisë Publike në Policinë e Shtetit u konfirmua në detyrë nga Komisioni i Jashtëm i Vlerësimit.

  • LAJMI I FUNDIT | Koronavirusi në Shqipëri, 3 viktima në 24 orët e fundit
  • LAJMI I FUNDIT | Koronavirusi në Shqipëri, 131 raste të reja në 24 orët e fundit
  • LAJMI I FUNDIT | Koronavirusi në Shqipëri, 115 të shëruar në 24 orët e fundit
  • LAJMI I FUNDIT | MSH: 189 të shtruar në spital, 16 në terapi intensive, 5 të intubuar