Vetting-u në Polici, pasuria “djeg” zyrtarin e lartë të SHÇBA

Vetting-u në radhët e Policisë së Shtetit nisi me një karton të kuq. Drejtori i zyrës së Inspektimit të Ankesave të Shërbimit të Çështjet e Brendshme dhe Ankesat, SHÇBA, i pari që doli në vetting, ngeli në filtrat e tij.