Vetting-u në polici/ Sokol Bizhga probleme në pasuri, por kalon testin

Vetting-u në polici, ndonëse në bazë të saj ka vlerësimin e pasurisë, kontrollin e figurës dhe vlerësimin e aftësive profesionale, në mjaft raste nuk ndodh kështu. Kur Komisioni i Jashtëm i Vlerësimit gjen parregullsi në radhët e krerëve të policisë, ndodh që edhe të kalosh klasën, ndryshe kur vetting-u bëhej në radhët e drejtësisë.