Vettingu në drejtësi, shkarkohet Aleks Nikolli, rrëzoi burgun përjetë të Dritan Dajtit

Gazetari Armand Bajrami sjell detaje nga seanca e fundit e KPK për këtë pjesë të parë të vitit dhe bën një bilanc të procesit të vettingut në drejtësi që nga nisja e tij.