Vettingu në politikë, Kola: Vazhdojmë akuzojmë se ne jemi hajdutë, por pala tjetër është më shumë

Publikuar më: 25/10/2021, ora 21:02

Vettingu në politikë, Kola: Vazhdojmë akuzojmë se ne jemi hajdutë, por pala tjetër është më shumë

Publikuar më: 25/10/2021, ora 21:02

Anëtari i Këshillit Kombëtar të PD, Vehap Kola u shpreh në emisionin Debat në A2 se vettingu i politikanëve dhe zyrtarëve të lartë është hapi i parë për tejkalimin e tranzicionit në Shqipëri. Sipas tij, duhet t’i jepet fund politikës së akuzave se njëra palë është më e korruptuar se tjetra dhe për këtë arsye sheh pikërisht vettingun si zgjidhje.

Vettingu në politikë, Kola: Vazhdojmë akuzojmë se ne jemi hajdutë, por pala tjetër është më shumë

Publikuar më: 25/10/2021, ora 21:02

Anëtari i Këshillit Kombëtar të PD, Vehap Kola u shpreh në emisionin Debat në A2 se vettingu i politikanëve dhe zyrtarëve të lartë është hapi i parë për tejkalimin e tranzicionit në Shqipëri. Sipas tij, duhet t’i jepet fund politikës së akuzave se njëra palë është më e korruptuar se tjetra dhe për këtë arsye sheh pikërisht vettingun si zgjidhje.